Ryandor.com

Forums
It is currently Fri May 25, 2018 10:25 pm

All times are UTC - 7 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Nov 11, 2008 1:04 pm 
Offline
Newb
Newb

Joined: Tue Nov 11, 2008 12:54 pm
Posts: 1
Hi all!

I have a problem with worldforge (version 1.0 Beta). Time ago, i used it to adjust map bugs, or to put roads on the map. Normally i should see the statics, so i see only trees rochs etc, but no static houses. So it is very difficult for me to put the roads if i don't see houses. Someone have a solution for this problem or knows another map edit tool that shows the static houses?

Then, because of this problem, i tried to use WorldMaker Multi Editor (wfmulti). An error said me i don't have the file "QtCore4.dll", so i downloaded this file and put it in win\system32 and the wfmulti folders, but then i had another error message (in german because of my xp german):

Der Prozedureinsprungpunkt "_Z23qUnregisterResourceDataPKhSO_SO_" wurde in der DLL "QtCore4.dll" nicht gefunden.

Difficult to traduce, but it seams that qtcore4.dll doesnt find a procedure Z23qetcetc...

So, i don't know what to do. I would simply have a map edit program that shows ALL statics (houses included).

Please help.
Greetings
Blues :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 26, 2011 2:48 pm 
Offline
Newb
Newb

Joined: Sat Mar 26, 2011 1:40 am
Posts: 1
I'm having the same problem. Did you ever fix it?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group