Ryandor.com

Forums
It is currently Thu Dec 03, 2020 7:44 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jul 05, 2007 11:42 pm 
Offline
Young
Young

Joined: Wed Jun 16, 2004 1:28 pm
Posts: 8
If anyone else is experiencing this problem, I've found the solution;

On my Laptop, I could follow the Tutorial exactly and the MapGen2 would generate a swatch every time, however on my Desktop, the 'Generate Swatch' command would yield nothing.. zippo.

I found that if you create a new, empty folder inside of MapGenerator2/Data/ called swatch (so; MapGenerator2/Data/swatch), then use the Generate Swatch command again, all of your swatches will be pushed into the new folder. For some reason, I have a setting in Windows XP Pro that doesn't allow the MapGenerator2 prog to automatically build the new folder. Maybe the empty folder could be included in the .rar distribution?

Anyways, hope that helps someone.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 16, 2007 8:39 am 
Offline
Apprentice
Apprentice

Joined: Fri Mar 26, 2004 6:19 pm
Posts: 25
Man, you're right. I had the same problem here.
I think people should take a look at it.
Up!.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 16, 2007 8:57 am 
Offline
Apprentice
Apprentice

Joined: Fri Mar 26, 2004 6:19 pm
Posts: 25
Another thing....

A /.../data/map folder is also missing. ;)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group